Woonbron | Partner in prettig wonen!

Richard van Westenbrugge is medewerker Incasso Back-Office bij Woonbron en o.a. verantwoordelijk voor het sturen van de administratieve processen en de daarbij behorende projecten voor de afdeling Incasso binnen Woonbron.

Woonbron staat voor “prettig en betaalbaar wonen” en “het huisvesten van kwetsbare mensen”. Wij streven ernaar onze klanten een woning te bieden die qua grootte, prijs en buurt bij hen past.

Dit doen we vanuit ons sociale hart, toch grijpen we ook in bij woonoverlast juist om het ongestoord woonplezier voor onze klanten te waarborgen.

Zoals binnen ieder bedrijf heeft Woonbron dan ook wel eens te maken met wanbetalers. Daarvoor schakelen wij dan een incassopartner in. Omdat bij Woonbron de kernwaarden “Deskundig, Persoonlijk, Zichtbaar, Adequaat en Betrouwbaar” voorop staan zien wij dit ook graag terug bij de partners waar wij mee samenwerken. Wij houden van een realistische aanpak en stellen ook prijs op een adviserende rol van onze incassopartner.

Door te kiezen voor een kantoor dat is aangesloten bij het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders weten we dat het met die kernwaarden goed zit. Daarnaast weten we op deze manier ook dat we zaken doen met een financieel sterke partner. Uiteraard kunnen we zelf een kredietrapport opvragen maar dat is vaak een moment opname.

Een doorlopende controle is voor ons toch een belangrijk gegeven en het feit dat de deelnemers aan het fonds voldoen aan 25% strengere eisen is voor ons een pré.

Wat wij ook belangrijk vinden is dat deelnemers aan het Garantiefonds ervoor garant staan dat de geïnde bedragen ook daadwerkelijk terechtkomen bij de opdrachtgever. Voor ons een extra zekerheid zonder extra kosten!

Door verder onnodige kosten te voorkomen kunnen wij betaalbaar wonen blijven garanderen en dat is en blijft uiteindelijk onze kerntaak.

Onze incassopartner levert daar een belangrijke bijdrage aan, wij zijn dan ook uiterst tevreden.

Richard van Westenbrugge

Woonbron