Creditexpo 2 november 2017, een geslaagde beursdag

November 2017

creditexpo, garantiefonds, gerechtsdeurwaarder, ggdwDe Creditexpo in Nieuwegein was dit jaar goed bezocht, meer dan 1.500 bezoekers kwamen naar DE beurs voor credit management.

Otto Kempkes, fondsaccountant van het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarder, werd geïnterviewd door new business radio, het interview is terug te vinden op; https://soundcloud.com/newbusinessradio/garantiefonds?in=newbusinessradio/sets/creditlab-bij-de-credit-expo

Garantiefonds sponsor creditexpo

Het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders is een van de sponsoren en stond met een stand op de beurs. Het doel van deze dag; naamsbekendheid creëren en het attenderen van de bezoeker op de doelstellingen en de werking van het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders.

Ook was er de mogelijkheid voor de bezoekers kennissessies bij te wonen. Een van deze sessies was gesponsord door het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders. Ludo Block, specialist in Open Source Intelligence (OSINT) wist de bezoeker te boeien met de mogelijkheden maar ook de valkuilen van het online zoeken naar informatie over bijvoorbeeld debiteuren of opdrachtgevers.

In de beursstand was dit jaar de slogan “Gerust slapen, uw geld gegarandeerd!” terug te vinden.Deze was gekoppeld aan de actie van dit jaar namelijk het kans maken op een hotelovernachting. Natuurlijk had de actie ook nog een knipoog naar de reden van het fonds. U kunt namelijk gerust slapen want uw geld is gegarandeerd als u zaken doet met een deelnemer van het fonds.

In de stand kon de bezoeker een lotnummer checken. De gelukkige winnaar dit jaar was mevrouw Mayda Korvezee van Van den Udenhout B.V. uit Den Bosch. Mayda werkt op de financiële administratie van dit bedrijf en is onder andere verantwoordelijk voor de inning van de openstaande vorderingen. Mayda kreeg uit handen van Renate Vlasveld de prijs uitgereikt. Mayda en Renate spraken samen nog over het fonds dat bij Mayda ook zeker al bekend was. Het Garantiefonds Gerechtsdeurwaarders wenst Mayda veel plezier met de prijs.

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA dealers van Nederland, met vestigingen in Eindhoven, Helmond, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Son, Veldhoven en Veghel.