Nieuwe vestigingsplaats in Nijmegen voor Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Maart 2011

Nieuwe vestigingsplaats in Nijmegen voor Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Op dinsdag 1 maart 2011 heeft Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders in de persoon van Eric van Rijswijk een nieuwe vestigingsplaats toegewezen gekregen. Daarmee is het ingediende ondernemingsplan positief beoordeeld en is Van Rijswijk officieel benoemd tot gerechtsdeurwaarder.

Een dergelijke benoeming kent een lang voortraject, waarmee middels een ondernemingsplan gemotiveerd dient te worden wat de toegevoegde waarde is van een vestigingsplaats. Zowel het Bureau Financieel Toezicht als het Ministerie van Veiligheid en Justitie dienen dit voorstel positief te beoordelen, waarmee uiteindelijk een nieuwe vestigingsplaats kan worden toegewezen.

De kersverse gerechtsdeurwaarder Eric van Rijswijk is erg verheugd met deze mijlpaal: “Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring als kandidaat gerechtsdeurwaarder en met name in Gelderland. Ik ben dan ook zeer bekend met deze regio. Voor mij persoonlijk is dit een bijzonder moment. Ook Janssen & Janssen is als organisatie gebaat bij een extra vestigingsplaats. Dit past dan ook uitstekend in de groeistrategie van de organisatie.”

Janssen & Janssen is met vestigingen in Eindhoven, Boxmeer, Nijmegen, Maastricht, Roosendaal, Tholen en Zierikzee een van de grootste zelfstandige incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren van Zuid-Nederland. De organisatie is als incassopartner inzetbaar in het gehele incassotraject, van het minnelijke tot en met het executietraject. Daarnaast levert deze organisatie op maat gemaakte oplossingen ten behoeve van een gestructureerd en doeltreffend debiteurenbeheer. Janssen & Janssen is onderscheidend door de hoge mate van automatisering, waarmee opdrachtgevers efficiënter en effectiever hun debiteurenportfolio kunnen bewaken.